Ana Sayfa Güncel 40. Olağan Genel Kurul ile Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin yeni yönetimi...

40. Olağan Genel Kurul ile Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin yeni yönetimi belli oldu

713
0
ODMD
Türk otomotiv sektörünün 57 markasını çatısı altında barındıran Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Türk otomotiv sektörünün 57 markasını çatısı altında barındıran Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul gündeminin görüşüldüğü toplantının devamında Derneğin Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin seçimi de gerçekleşti.

ODMD’nin kurulduğu 1987 yılından bu yana her yıl düzenlediği Genel Kurul toplantılarında iki yılda bir seçim yapılarak yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri belirleniyor. 

25 Mart Çarşamba günü Polat Renaissance Bosphorus’da gerçekleştirilen, Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri seçildi.

ODMD’nin 2026-2028 Dönemi Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri:

Yönetim Kurulu: 

  1. Selim Hakan Tiftik
  2. Bahaettin Tatoğlu
  3. G.A. Gino Bottaro
  4. Özgür Yücetürk
  5. Murat Berkel
  6. Bülent Kılıçer
  7. Abdullah Selim Okutur

Denetleme Kurulu: 

  1. İbrahim Anaç
  2. Zafer Başar
  3. Tufan Akdeniz

Yönetim Kurulu Yedek: 

  1. Halil Karagülle
  2. Ahu Turan
  3. Alican Emiroğlu
  4. Uğur Sakarya
  5. Gamze Gökçen Pilevne

Denetleme Kurulu Yedek:

  1. İsmail Ergun
  2. Yiğit Boztürk
  3. Tansu Giz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz